Dolná Krupá - Zjednodušená verzia stránok
Nastavenie veľkosti písma
+

Šport

OŠK_logo

Milí priatelia,
koniec, resp. začiatok roku patrí bilancovaniu. Čo sa podarilo, a čo naopak nie. Rok 2018 bol rokom turbulentným. Plným zmien, pádov, emócií, ale hlavne pozitívnych vecí. Vo februári z klubu odišli dlhoroční funkcionári Stanislav Bachratý a Denis Kabát. V decembri Marek Horváth, ktorý ale zostáva v realizačnom tíme prípravky. Za celý výbor, za hráčov a za fanúšikov by som sa vám chcel, páni, poďakovať za obetu, ochotu, za čas strávený na ihrisku na úkor rodiny a častokrát aj práce. Páni ĎAKUJEME, pretože ten, kto nikdy nerobil niečo nezištne pre druhých, nevie oceniť koľko síl to stojí.

S ťažkou finančnou situáciou, odchodom 6 hráčov z „A“ mužstva, výmenou trénera „A“ mužstva sa už zapodieval nový výbor. V podstate celú prvú polovicu roka sa „A“ mužstvo zachraňovalo. 6. ligu sme hrali s domácimi hráčmi, 6. ligu, ktorá už dávno nie je o hráčoch hrajúcich za svoje dediny! Žiaci vypadli do 5. ligy, v lete sme nevedeli zložiť dorast a hľadal sa tréner a realizačný tím pre prípravku. Na jar sme zase hľadali trénera a realizačný tím pre žiakov. Po celý rok sme hľadali sponzorov. V podstate sme niečo hľadali celý rok 2018, pritom sme nič nestratili. Stačí negatívneho, aj keď byť sebakritický s troškou sebareflexie a pokory sa vždy hodí.

SME MAJSTRI!!! Áno, prípravka na čele s Romanom Bohunickým to dokázala. Po celú sezónu chlapci hrali výborne s vyrovnanými výkonmi a žali úspech z poctivej Romanovej práce. Roman po úspešnej majstrovskej sezóne skončil na poste trénera a stal sa členom výkonného výboru OŠK. Hlavným trénerom sa v lete stal Miloš Sekera, ku ktorému sa neskôr pridal Daniel Horváth. Marek Horváth zastáva funkciu v realizačnom tíme. Prípravka sa môže pýšiť poriadnou základňou, viac ako 26 hráčov. Je to veľká výzva, hlavne pre trénerov. Rodičia, boli ste skvelí a celý rok ste deťom vytvárali fantastickú atmosféru, a aj vďaka vám je futbal o niečo viac rodinnejší!

Žiakov sa ujal Marek Dekan s Rasťom Bachratým, ktorí sa mimochodom stali členmi výkonného výboru OŠK. Po ťažkej sezóne 2017/2018, kde nám hrozilo pre opakujúce sa kontumácie z dôvodu nenastúpenia vyradenie z ligy, ale chlapci ligu ustáli, aj keď vypadli. Teraz sú na 6. mieste s dobrými výsledkami, ale aj výkonmi. Naučili sa hlavne vyhrávať!

Pri doraste zostal náš nový prezident Miroslav Garažia. Dorast sme bohužiaľ nevedeli zložiť pre nízky počet chlapcov, ale Mirovi sa podaril skvelý ťah. Spojili sme sily s Bolerázom. Chlapci sa zohrali a zimujú na 6. mieste 6. ligy. S Bolerázom sme teda začali spoluprácu, ktorej výsledkom sú veľmi dobré vzťahy.

„A“ mužstvo trénoval Miro Hrubý a vedúcim mužstva sa stal Daniel Nádaský, ktorý je zároveň posledným členom nového výkonného výboru OŠK. Ťažko hodnotiť rok „A“ mužstva, pretože prakticky celý rok sme okupovali posledné priečky. To sa však zmení! Začnime každý od seba. Chalani už absolvujú zimnú prípravu pod vedením nového trénera, ktorým sa stal Peter Fíba a realizačný tím sme doplnili o Petra Žáka a Juraja Lelovského. Na jar hráme doma sedem zápasov. Ukážte aj vy, že vám na futbale záleží a povzbuďte ich. Sú to naši chlapci!

Počas roka boli realizované mnohé brigády: veľké jarné upratovanie okolia ihriska i budovy, konečne máme natretý plot, ihrisko bolo 2x valcované,  „šestnástky“ boli vymenené kobercovým trávnikom, vysadili sa tuje, nafarbila sa tribúna a lavičky na nej, pre najvernejších boli opäť sprístupnené nové lavičky. Hlavnou rekonštrukciou bola kompletná výmena elektroinštalácie v celej budove. Podarilo sa nám to vďaka EÚ fondom a obci.

Ako OŠK v roku 2019 chceme vystupovať za všetkých športovcov. Máte sa na čo tešiť. Čaká nás množstvo akcií či už tradičných alebo nových. KRUPANSKÁ DESIATKA, NOČNÝ BEH,VOLEJBALOVÝ TURNAJ, MEMORIÁL LIBORA JARÁBKA, VIANOČNÝ TURNAJ. NAJBLIŽŠOU ŠPORTOVOU AKCIOU JE STOLNOTENISOVÝ TURNAJ 2. MARCA 2019.

Budeme radi, ak nás podporíte svojou účasťou na športových podujatiach. Všetci ste vítaní!

Výbor OŠK

Stiahnite si tlačivo na poukázanie 2% z dane:

OŠK_logo

Obecný športový klub Dolná Krupá združuje tieto 3 oddiely:

Futbalový oddiel * Šachový oddiel  * Oddiel „Starí páni“


Aktuálne dianie, výsledky a tabuľky nájdete na:

logo

https://sk-sk.facebook.com/OSKDolnaKrupa


Pôvodná webová stránka OŠK:

http://www.oskdolnakrupa.estranky.sk/

Dátum vloženia: 13. 7. 2019 9:38
Dátum poslednej aktualizácie: 18. 7. 2019 8:46
Autor: Správca Webu