Menu
Obec Dolná Krupá
Dolná Krupá

Mobilná aplikácia

V-obraze

Aktuálne informácie v mobilnej aplikácii voľne k stiahnutiu:

Google playApp store

Ukončenie testovania v našej obci a sumarizácia

Ukončenie testovania v našej obci a sumarizácia

Na 15. testovacích kolách, ktoré prebehli v našej obci tento rok sa vykonalo spolu 18330 testov. Z tohto počtu malo pozitívny výsledok 35 testov a s týmito výsledkami zatiaľ ukončujeme testovanie, ktoré prebiehalo v kultúrnom stredisku v našej obci.

Počas posledného testovania, ktoré sa uskutočnilo dňa 1. mája 2021 bolo vykonaných 1058 testov a ani jeden z nich nemal pozitívny výsledok.

Veľmi pekne by sme sa chceli poďakovať všetkým zdravotníkom, dobrovoľníkom, zamestnancom Obecného úradu a všetkým občanom, ktorý nám priniesli nejaké sladké potešenie alebo iné chutné občerstvenie. 😊 Každý z týchto ľudí, ktorí pracovali na testovaní obetoval svoj čas, aby ste nemuseli za testovaním a za získaním potvrdenia o vykonaní testu cestovať.

Zároveň by sme sa chceli poďakovať aj za to, že ste sa počas každého testovacieho kola správali ohľaduplne a aj preto sa nám vždy príjemne pracovalo.

Chceli by sme dať do pozornosti, že aj napriek priaznivejšej epidemiologickej situácii, by sme mali aj naďalej dodržiavať opatrenia pre ochranu nášho zdravia.

Dátum vloženia: 5. 5. 2021 16:58
Dátum poslednej aktualizácie: 5. 5. 2021 16:59
Autor: Diana Lehotová

7 divov Dolnej Krupej